2015-10-09 13:50:28
Φωτογραφία για ΤΕΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA!
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA επιβεβαίωσε ότι ο Μισέλ Πλατινί δεν ασκεί, πλέον, τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Ως γνωστόν, ο Γάλλος παράγοντας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών μηνών από κάθε δραστηριότητα που αφορά το ποδόσφαιρο από την Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA, όπως συνέβη και με τους Σεπ Μπλάτερ, Ζερόμ Βάλκ.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη και των 54 μελών της στη Νιόν της Ελβετίας την επόμενη Πέμπτη και με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Πλατινί.

«Ο Μισέλ Πλατινί είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένος, έτσι δεν εκτελεί τα καθήκοντά του. Λόγω αυτής της κατάσταση δεν έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της εκτελεστική επιτροπής σήμερα και ακύρωσε τα επαγγελματικά του ταξίδια. Η UEFA γνωρίζει πλήρως τις υποχρεώσεις της με βάση τις σχετικές διατάξεις του καταστατικού», αναφέρει η ανακοίνωση Νωρίτερα, η UEFA και μέσω της εκτελεστικής επιτροπής, είχε ανακοινώσει την πλήρη στήριξη της προς τον Γάλλο πρόεδρο. Σύμφωνα με το «Reuters» ο λόγος που τελικά η UEFA προχώρησε στην επίσημη παύση του Πλατινί είναι ο φόβος ότι και η εκτελεστική επιτροπή θα βρεθεί στο στόχαστρο της Επιτροπής Ηθικής της FIFA για μη συμμόρφωση με τις αποφάσεις της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ