2015-10-09 20:05:11
Φωτογραφία για Η Apple πήρε θέση για την διαφορά αυτονομίας που έχουν τα iphone 6S
Μετά τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα της αυτονομίας στα νέα iphone 6S ανάλογα ποιον επεξεργαστή έχουν η Apple αποφάσισε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει το θέμα. Σύμφωνα με την εταιρία οι διάφορες μετρήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού η διάρκεια της ζωής της μπαταρίας δεν μπορεί να μετρηθεί απλός ανοίγοντας κάποια εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες και αν υπάρχει διαφορά είναι μεταξύ 2-3% κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ μικρή.

Να υπενθυμίσω πως οι συσκευές με επεξεργαστή TSMC έχουν περισσότερη διάρκεια στην μπαταρία που μπορεί να φτάσει στις δυο ώρες έναντι των επεξεργαστών Sansung σύμφωνα με μετρήσεις προγραμματιστών.

"Με το νεο τσιπ της Apple Α9 στο iPhone 6s ή το iPhone  6s plus μπορείτε να πάρετε ένα smartphone με τον πιο προηγμένο mobile επεξεργαστή στον κόσμο. Κάθε τσιπ που δημιουργούμε πληροί τα υψηλότερα πρότυπα και προσφέρει απίστευτη απόδοση και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα, το χρώμα ή το μοντέλο του iPhone 6s.


Μερικές δοκιμές στις οποίες υπόκεινται σε συνεχή "φορτίο" για την πλήρη αποφόρτιση της μπαταρίας του smartphone, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική χρήση των κινητών συσκευών, όπως δοκιμάστηκε κατά τις μετρήσεις. Αυτός είναι ο λάθος τρόπος για να μετρηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών στην πραγματική ζωή. Οι δοκιμές μας και τα δεδομένα των χρηστών δείχνουν ότι ενώ το iPhone και το iPhone 6s 6s plus, ακόμη και με τις διάφορες συνιστώσες των διαφόρων συνθηκών έχουν διαφορές της τάξεως του 2-3%."
  argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ