2015-10-09 20:14:39
Φωτογραφία για Νέες δοκιμές αποκαλύπτουν την καλύτερη λύση antivirus για τα Windows 7
Tο ινστιτούτο ασφάλειας AV-TEST που παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της IT ασφάλειας και της έρευνας πάνω στις anti-virus εφαρμογές, διεξήγαγε μια νέα έρευνα σε βάθος, των προϊόντων antivirus που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, για να καθορίσουν τις εφαρμογές με το υψηλότερο επίπεδο προστασίας, απόδοσης και χρηστικότητας στα Windows 7, σε οικιακούς και εταιρικούς χρήστες.

Τα αποτελέσματα ήταν για μία ακόμη φορά τα ίδια όσο αφορά τις εφαρμογές Bitdefender, McAfee και Kaspersky, όπου εξακολουθούν να οδηγούν τα charts, ενώ η Microsoft και η QuickHeal βρίσκονται στο αντίθετο πόλο των charts.

Παρά το γεγονός ότι τα Windows 10 είναι ήδη στην αγορά, και τα Windows 8 είναι διαθέσιμα από το 2012, τα Windows 7 εξακολουθούν όμως να είναι το νούμερο desktop λειτουργικό σύστημα στον κόσμο.

Καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς για οικιακούς χρήστες.

Αυτή τη στιγμή, το antivirus Bitdefender είναι η νούμερο ένα λύση ασφάλειας στην αγορά, έχει μέγιστη βαθμολογία 6 σημείων από 6 σε τρεις βασικές κατηγορίες, προστασία, απόδοση και χρηστικότητα. Το McAfee έχει 6 βαθμούς για την προστασία, 5,5 βαθμούς για τις επιδόσεις, και 6 βαθμούς για τη χρηστικότητα, ενώ το Kaspersky έρχεται τρίτο με 5,5, 6, και 6 βαθμούς, αντίστοιχα.


Το Avira έχει τη καλύτερη βαθμολογία για το δωρεάν προϊόν της για τον εντοπισμό ιών και τέταρτο στα charts, με 6 βαθμούς για την προστασία, 5 για τις επιδόσεις και 6 για την χρηστικότητα.

Η Microsoft και η QuickHeal είχαν μόνο 3, 5, και 6 βαθμούς και 4.5, 3 και 5.5 βαθμούς, αντίστοιχα. Αλλά στην περίπτωση της Microsoft, σημείωσε μεγαλύτερη βελτίωση, αυξάνοντας από 9,5 βαθμούς στις τελευταίες δοκιμές, 14 βαθμούς αυτή τη φορά.

Όσο αφορά τα εταιρικά προϊόντα, η Trend Micro  παρέχει την καλύτερη προστασία από ιούς, με ανώτατο όριο τα 6 σημεία σε κάθε απόδοση της δοκιμής από το ινστιτούτο. Τα BitDefender και McAfee είναι οι επιλαχόντες με 5,5 βαθμούς στην κατηγορία απόδοσης.

Οι τελευταίες εφαρμογές στα charts, είναι της Microsoft, με 2,5 βαθμούς για την προστασία, 5 βαθμοί για την απόδοση και 6 βαθμοί για τη χρηστικότητα και της Seqrite με 4 βαθμούς, 2,5 βαθμούς και 5,5 βαθμούς, αντίστοιχα.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ