2015-10-09 23:44:58
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ.. ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΚΑΣΑΜΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ανεβασμένος ο Παϊτίμ Κασάμι το τελευταίο διάστημα!

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού έχει βρει ρυθμό, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει κερδίσει θέση βασικού στο Λιμάνι. Όχι, όμως, μόνο στον Θρύλο, μιας και... επέστρεψε και στην Εθνική Ελβετίας.

Ο χαφ των ερυθρόλευκων βρέθηκε στο αρχικό σχήμα, στο παιχνίδι της Ελβετίας με το Σαν Μαρίνο, για την 9η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2016, σε ένα ματς που εξασφάλισε στην ομάδα του την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Ο Κασάμι έπαιξε βασικός στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, να τον χρησιμοποιεί ως 8άρι, δίπλα στον Ζουφί, και μπροστά από τον αμυντικό μέσο και αρχηγό των Ελβετών, Τζεμαϊλί, και εξαργύρωσε την παρουσία του στην ενδεκάδα με... εξαιρετική εμφάνιση.

Μάλιστα, ο Κασάμι σκόραρε ένα υπέροχο γκολ στο 75’, μετά από ασίστ του Μουμπαντζέ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 83’ είχε σουτ στο δοκάρι του Σιμοντσίνι.

Πάντως, ο μέσος του Ολυμπιακού είχε και άλλη μία καλή στιγμή, στο 27’, αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε δίχτυα.

Αυτό, ήταν το 100ό παιχνίδι της Ελβετίας στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στο οποίο διέλυσε με 7-0 το Σαν Μαρίνο.

Τα γκολ σημείωσαν ο Λανγκ στο 17’, ο Ινλέρ με πέναλτι στο 55’, ο Μεχμέντι στο 65’, ο Τζουρού με πέναλτι στο 72’, ο Κασάμι στο 75’, ο Εμπολό με πέναλτι στο 80’ και ο Ντερντιγιόκ στο 89’.

Δείτε το γκολ του Κασάμι:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ