2015-10-10 19:47:58
Φωτογραφία για Η Microsoft θα αφαιρέσει το Control Panel από τα Windows
Η Microsoft αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να αφαιρέσει τον "Πίνακα Ελέγχου" από το λειτουργικό της Windows 10 σύμφωνα με τον Gabriel EUL που το ανακοίνωσε στο twitter. . Η δικαιολογία είναι πως στα Windows υπάρχει ο πίνακας ελέγχου και παντού με δεξί κλικ εμφανίζονται οι "επιλογές" για οτιδήποτε και έτσι αυτό περιπλέκει την ανάπτυξη και οδηγεί σε αυξημένη κατανάλωση του χώρου στο δίσκο και μνήμη RAM.

Το "Control Panel" αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Windows από την έκδοση των Windows 2.0, τα οποία κυκλοφόρησαν το 1987. Περιέχει όλες τις ρυθμίσεις ενός προσωπικού υπολογιστή, περιλαμβάνει ενότητες όπως "Διαχείριση Συσκευών", "πληκτρολόγιο", "ποντίκι", "Εξατομίκευση", "Ήχος" και άλλα. Στο OS X ανάλογο είναι «Προτιμήσεις συστήματος».

Η παρουσία των δύο στοιχείων με τη διαμόρφωση του συστήματος έχει επικριθεί από τους χρήστες. Κάντε ένα ενιαίο πίνακα ρύθμιση ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή αιτήματα για τα Windows 10, σύμφωνα με τις εντολές που έρχονται μέσα από το site της Microsoft με το UserVoice.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ