2015-10-11 01:01:05
Φωτογραφία για Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ «ΦΙΝΜΠΟ» ΚΑΙ Η... ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ!
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δυσαρεστήθηκε από το 2-2 της Ισλανδίας, έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από το γεγονός πως έπαιξε βασικός, πλην όμως... διευκρίνισε πως πάντα ζητάει περισσότερα!

«Στο ποδόσφαιρο πάντα θες περισσότερα! Είτε είσαι στην Εθνική, είτε στην ομάδα σου, εφόσον είσαι επαγγελματίας παίκτης και έχει τις φιλοδοξίες σου πάντα θέλεις το κάτι παραπάνω. Επιζητάς το κάτι καλύτερο», ήταν η... ατάκα του Φινμπόγκασον μετά το ματς των Ισλανδών, που δείχνει τη δίψα του για νίκες και συνεχή βελτίωση.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είπε ακόμα για:

Το ματς με τους Λετονούς: Είναι δύσκολο το να ειπωθεί και να περιγραφεί το τι έγινε στο β' μέρος. Ήμασταν παθητικοί στο ματς και δεν λειτουργήσαμε καλά και στο κέντρο μας, όπως κάναμε στο α' ημίχρονο.

Ανοιχτήκαμε και σταματήσαμε να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο το να εξηγήσω το γιατί... Στο α' ημίχρονο πάντως ήμασταν καλοί
. Είχαμε καλές αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές μας, καλές τοποθετήσεις, σωστές καλύψεις και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και τακτική. Αμυντικά, τακτικά και επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί Το ότι έπαιξε βασικός: Ναι χάρηκα πολύ γι' αυτό. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος όταν είδα πως θα μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι βασικός. Το περίμενα πολύ καιρό. Έδωσα τα πάντα. Τον καλύτερό μου εαυτό. Στο ποδόσφαιρο όμως πάντα θες περισσότερα! Είτε είσαι στην Εθνική, είτε στην ομάδα σου, εφόσον είσαι επαγγελματίας παίκτης και έχει τις φιλοδοξίες σου πάντα θέλεις το κάτι παραπάνω. Επιζητάς το κάτι καλύτερο

Το τι του είπε βγαίνοντας από το ματς το μέλος του τεχνικού τιμ, Χειμίρ Χάλγκριμσον: Αυτά είναι μεταξύ μας. Όχι, όχι δεν είπε κάτι αρνητικό. Ήταν χαρούμενος με το παιχνίδι μου και που αρχίζω να... χτίζω κάτι με την Εθνική. Δεν ξέρω όμως εάν θα είμαι βασικός με την Τουρκία.

Θα φανεί. Υπάρχουν ακόμα 3 ημέρες για τον αγώνα. Έχουμε δύο προπονήσεις. Είμαι απογοητευμένος από το 2-2. Με δυσαρέστησε, όπως και όλη την ομάδα. Χάσαμε 2 πόντους. Θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια.

Το εάν είναι όντως τόσο απογοητευμένος από το 2-2: Ναι, ναι είμαι. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Να έχουμε μία καλή... παράδοση στον όμιλο. Οπότε με το 2-2 δεν είμαστε χαρούμενοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ