2015-10-12 12:07:26
Φωτογραφία για Βροχή οι κλήσεις στο κέντρο της Πάτρας σε αυτοκίνητα και δίκυκλα
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να επιδίδουν κλήσεις σε παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλα, οι άνδρες της αστυνομίας, στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Με τον τρόπο αυτό κλιμακώνεται η προσπάθεια αποσυμφόρησης του κυκλοφοριακού προβλήματος, έστω και προσωρινά, αφού το επόμενο διάστημα θα τεθούν σε «λειτουργία» τα νέα μέτρα της Δημοτικής Αρχής για την συρρίκνωση του φαινομένου.

Κατά τον παραπάνω τρόπο, με τη συνεχή δηλαδή αστυνόμευση από την Άμεση Δράση και την Τροχαία Πατρών, βελτιώνεται και η εικόνα και των πεζοδρομίων του κέντρου, αφού εκατοντάδες είναι καθημερινά οι οδηγοί δικύκλων που «παρατούν» τα οχήματά τους όπου βρουν επάνω στα πεζοδρόμια, κλείνοντας ακόμη και τις διαβάσεις πεζών και αναπήρων.

Μιλώντας στο PatrasTimes.gr η Διοικήτρια της Τροχαίας Πατρών, Κατερίνα Παναγοπούλου τόνισε πως, «η πόλη αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα. Οι καθημερινές «εξορμήσεις των ανδρών της αστυνομίας θα συνεχιστούν, με ιδιαίτερη έμφαση στους κεντρικούς πεζοδρόμους».

Κατά γενική ομολογία των πολιτών, οι συνθήκες στο κέντρο έχουν καλυτερεύσει, τόσο για οδηγούς, όσο και πεζούς. Το σίγουρο ακόμη είναι πως πλέον οι ασυνείδητοι οδηγοί θα είναι πιο προσεκτικοί υπό τον φόβο των «τσουχτερών» προστίμων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ