2015-10-12 12:17:04
Φωτογραφία για ΣΙΛΒΑ Ο... ΠΡΩΤΟΣ!
Έχει αποδειχτεί ήδη από την ημέρα που έκατσε στον πάγκο πως ο Μάρκο Σίλβα δουλεύει πάρα πολύ στον Ολυμπιακό.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο Λιμάνι ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει καταφέρει να εμφανίσει ένα σύνολο στο γήπεδο, το οποίο προσφέρει θέαμα στον αγωνιστικό χώρο και φορτώνει με πολλά γκολ τις αντίπαλες εστίες. Ο Σίλβα δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη, εργάζεται σκληρά για το καλό του Ολυμπιακού και τα αποτελέσματα δείχνουν το καλό που έχει κάνει.

Ο Πορτογάλος, μάλιστα, έγινε πρόσφατα ο πρώτος τεχνικός που μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα σε δύο διαδοχικές νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα, οπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr". Και όχι σε οποιεσδήποτε έδρες, αλλά επί μιας ομάδας που παίζει στο Champions League, της Άρσεναλ δηλαδή, αλλά και του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναμφισβήτητα δύο σκληρές έδρες που δεν περνούν εύκολα όλες οι ομάδες.

Ο Μάρκο Σίλβα, όμως, με το «διάβασμα» που έκανε σε κάθε αντίπαλο, οδήγησε τον Ολυμπιακό στη μεγάλη νίκη με 2-3 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο και με 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δείχνοντας πως παρατήρησε σωστά τις αδυναμίες του αντιπάλου και δυνάμωσε εκεί που έπρεπε τον Ολυμπιακό.

Για αυτό έγινε ο πρώτος τεχνικός που χάρισε δύο σερί νίκες στην ομάδα σε δύσκολες έδρες σε Ευρώπη και Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ