2015-10-12 19:41:07
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει για τη νέα της εκπομπή και αποκαλύπτει πως σκέφτηκε τον τίτλο της
Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε και για την καινούρια της εκπομπή.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ο Alpha είναι το δεύτερό μου σπίτι και το εννοώ. Αισθάνομαι όμορφα και αγαπώ όλους τους συνεργάτες μου, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να αισθάνεσαι οικεία. Μπορεί να ακούγεται βαρύ, αλλά ακόμα και με μια πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση από άλλο κανάλι, δεν θα έφευγα».

Η εκπομπή της Κατερίνας θα προβάλλεται από 19 Οκτώβρη και η παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη.

«Το να παρουσιάσω μια εκπομπή ήταν πάντα το όνειρό μου. Φέτος νιώθω πως μαζί με την ομάδα μου θα κάνουμε ωραία πράγματα. Το ότι θα είμαι το πρώτο βιολί δεν σημαίνει πως θα κάνω τα πάντα μόνη μου. Όπως σου είχα πει και στο παρελθόν, πιστεύω στις ομάδες και όχι στις μονάδες».

Ποια θα είναι η ομάδα της; «Στην παρέα μας θα είναι ο Αντώνης Βλοντάκης που θα εμφανίζεται δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά και ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης. Σε καθημερινή βάση θα είναι η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρόγιαννη, ο stand up comedian Δημήτρης Χριστοφορίδης, o Χρήστος Βαρθαλίτης που ήταν πολλά χρόνια στην δημοσιογραφική ομάδα της Ελένης Μενεγάκη και ο Γιώργος Βαγιάτας».


Πώς της είχε φανεί η πρόταση του καναλιού να παρουσιάσει την εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο; «Ήμουν θετική στο να συμπαρουσιάσω την εκπομπή, ειδικά με έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση και οι ιθύνοντες του καναλιού αποφασίζουν το πώς θέλουν να είναι η συγκεκριμένη ζώνη».

Ο τίτλος της εκπομπής, «Λόγω TVς», ήταν μια ιδέα της Κατερίνας. Πώς σκέφτηκε αυτό το όνομα; «Η συγκεκριμένη ζώνη που έχτισε ο Alpha όλα αυτά τα χρόνια, σχολιάζει όλη την τηλεοπτική επικαιρότητα. Από lifestyle, μέχρι πολιτική. Οπότε όσα λέμε πάνω σε αυτό είναι λόγος... TVς». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ