2015-10-12 23:59:22
Φωτογραφία για ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Σε ρυθμούς... Ευρωλίγκας κινούνται πλέον στον Ολυμπιακό, καθώς την Πέμπτη (21:45) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα υποδεχθεί την Τσεντεβίτα, στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα.

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας συζητήσει και αναλύσει το παιχνίδι τους κόντρα στον Κολοσσό, προπονήθηκαν κανονικά τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος δεν προλαβαίνει δεδομένα και την αναμέτρηση της Κρήτης, όπως έχουμε αναφέρει.

Ο Αμερικανός σέντερ, τα πάει καλύτερα, κάνει ατομικό με μπάλα και το αιμάτωμά του έχει υποχωρήσει σημαντικά μετά την θεραπεία του και υπάρχουν μερική αισιοδοξία ότι θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Από κει και πέρα, η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα αναχωρήσει την Τρίτη στις 13:20 από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Κρήτη, κάτι που σημαίνει πως το βράδυ οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν κανονικά στο κλειστό «Δύο Αοράκια». Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επέλεξε να πάει η ομάδα μία μέρα πριν απ' ότι συνηθίζει στις μετακινήσεις της, προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες στο κλειστό που θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τους Κροάτες.


Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στα «Δύο Αοράκια» σε αυτή την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, είναι και μία μοναδική στιγμή για τους κρητικούς οπαδούς του Θρύλου οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ηρακλείου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ