2015-10-13 13:20:06
Φωτογραφία για ΤΟ... «ΨΑΧΝΕΙ» ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ
Μπορεί ακόμα να καθυστερεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ωστόσο στην Άρσεναλ, θέλουν να... επανορθώσουν για τη μεταγραφική «ξηρασία» του καλοκαιριού, με την παραγματοποίηση μίας μόλις προσθήκης (αυτής του Τσεχ) και να επανέλθουν δυναμικά.

Ο Αρσέν Βενγκέρ σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, επιθυμεί να δυναμώσει το ρόστερ των «κανονιέρηδων» με ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα.

Δύο ονόματα μεταξύ των όσων έχουν ακουστεί, είναι αυτό του Κοκόριν, αλλά και του Μπαζούρ.

Η περίπτωση του πρώτου είναι γνωστή για την Άρσεναλ, καθώς οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει θετική κατάληξη, όπως έχουμε αναφέρει.

Αναφορικά με τον νεαρό μέσο που ανήκει στον Άγιαξ, ο Αλσατός τεχνικός ήθελε τον ποδοσφαιριστή και πριν από τρία χρόνια, με τον 18χρονο ωστόσο να επιλέγει τον ολλανδικό σύλλογο.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» ωστόσο, ποντάρει στο γεγονός πως ο Ντένις Μπέργκαμπ βρίσκεται μέσα στις τάξεις του Άγιαξ και η καλή σχέση που έχει ο παλαίμαχος επιθετικός με την Άρσεναλ, ίσως να βοηθήσει την κατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ