2015-10-14 00:07:13
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ... ΑΛΛΑΓΗ Ο «ΦΙΜΠΟ»
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Νορβηγίας με την Ιταλία, ενώ στον πάγκο έμεινε στο ματς με Τουρκία ο Φινμπόγκασον.

Ο Ομάρ ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας της Εθνικής Νορβηγίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιταλία. Έτσι για ακόμα μία φορά ο Ελαμπντελαουί χρίστηκε βασικός και αυτό συνεχίζει να δείχνει το πόσο σημαντικός είναι ο αμυντικός του Ολυμπιακού για την Εθνική της χώρας του.

Η Εθνική Νορβηγίας προηγήθηκε στο «Ολίμπικο», με το δυνατό σουτ του Τετέι στο 23’, άντεξε το... σφυροκόπημα, αλλά λύγισε στο φινάλε. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ελαμπντελαουί ηττήθηκε 2-1, με τον Φλορέντσι στο 73’ και τον Πελέ στο 82’ να σκοράρουν τα γκολ της ανατροπής για τη «σκουάντρα ατζούρα».

Η Νορβηγία, η οποία δεν κατάφερε να πάρει το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2016, λόγω και της νίκης της Κροατίας στη Μάλτα, θα έχει και δεύτερη ευκαιρία, μιας και θα δώσει αγώνες μπαράζ για την πρόκρισή της.

Όσον αφορά τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, μπήκε στο 88’ αντί του Σίγκθορσον, αλλά... δεν πρόλαβε να κάνει κάτι στον ελάχιστο χρόνο που έπαιξε. Η Ισλανδία ηττήθηκε 1-0 από την Τουρκία, χάρη σε γκολ του Σελτσούκ Ινάν στο 89’, και σε συνδυασμό με το «διπλό» της Τσεχίας στην Ολλανδία (3-2), βγήκε δεύτερη στον πρώτο όμιλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ