2015-10-14 00:10:30
Φωτογραφία για Τριτοκοσμικές συνθήκες στα γραφεία περιφερειακής δ/νσης του ΕΟΠΥΥ
MEGATV.COM

Εικόνες ντροπής επικρατούν στα γραφεία της περιφερειακής διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ στο κέντρο της Αθήνας, όπου έχουν στοιβαχτεί χιλιάδες κούτες με χαρτιά και έγγραφα στους τρεις ορόφους του κτιρίου. Αποτέλεσμα είναι η σημαντική καθυστέρηση της εξυπηρέτησης των πολιτών, καθώς οι εργαζόμενοι αργούν να εντοπίσουν τα έγγραφά τους.

Γεμίζουν οι χώροι και δεν μπορούμε να βρούμε τα δικαιολογητικά όταν τα χρειαστούμε, καταναλώνουμε εργατοώρες να ψάχνουμε, δηλώνει ο διευθυντής του υποκαταστήματος Γιώργος Νταβαρινός. Πρόκειται για τα αρχεία, που πρέπει να φυλάσσονται για 10 χρόνια και τα οποία εκκαθαρίστηκαν με πρόχειρο λογιστικό έλεγχο.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός έκανε παρέμβαση στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα. Κατήγγειλε, δε, πως σε νεόδμητο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας που κατά 50% ανήκει στον ΕΟΠΥΥ εργάζονται μόλις 20 υπάλληλοι σε επτά ορόφους. Εφόσον αυτό το κτίριο είχε παραχωρηθεί στον Οργανισμό, σημειώνει, τότε θα δινόταν άμεσα λύση στο πρόβλημα.

“Ζητάω συγνώμη για την ταλαιπωρία των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ για τις τρομακτικές αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν”, δήλωσε ο κ. Κοντός.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ