2015-10-15 00:54:04
Φωτογραφία για ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
Στην εκπομπή «Red Euroleague» στο επίσημο κανάλι του Οlympiacos BC TV στο youtube, μίλησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Ο Έλληνας φόργουορντ των ερυθρόλευκων, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Τσεντεβίτα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας για τους ερυθρόλευκους, για τον Ζόριτς, το κλειστό γήπεδο «2 Αοράκια» που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι, την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος τη δεδομένη χρονική στιγμή και για πολλά άλλα.

Αναλυτικά ο Τσαϊρέλης μίλησε:

Για το πως είναι η ομάδα: «Όπως ξέρουμε είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε όλοι μαζί οπότε λογικό είναι η ομάδα όσο περνούν τα παιχνίδια να δείχνει και καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω ότι δεν έχουμε δείξει ακόμα το μπάσκετ που μπορούμε να παίζουμε και όχι το καλύτερο πρόσωπο. Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά και νομίζω ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας να βελτιωθούμε και να δούμε τις αδυναμίες μας».

Για το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα: «Είναι μία απρόβλεπτη ομάδα έχει έμπειρους παίκτες και καλούς
. Είναι ένα πάντρεμα νεανικών παικτών με έμπειρων και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουν δυνατά ψηλά κορμιά, έχουν γρήγορους περιφερειακούς. Το πλάνο δεν αλλάζει ξεκινάμε στην άμυνα αυτές τις μέρες κοιτάξαμε κάποια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια για να τα διορθώσουμε. Πρέπει να βρούμε τους αυτοματισμούς μας».

Για τον καλύτερο παίκτη της Τσεντεβίτα: «Εγώ θα διάλεγα τον Ζόριτς. Έχει παίξει πάρα πολλά χρόνια στο καλύτερο επίπεδο. Είναι έμπειρος παίκτης και κάνει πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο».

Για το γήπεδο του Ηρακλείου: «Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε φιλόξενο και είναι λογικό. Έχω ξανάρθει εδώ. Είναι ωραίο που έρχεται μία ομάδα της Ευρωλίγκας, τους περιμένουμε στο γήπεδο και θέλουμε να γεμίσει. Είναι πολύ όμορφο και μπασκετικό γήπεδο. Μ’ αρέσει πάρα πολύ. Έχω παίξει άλλες δύο φορές εδώ».

Για τους υπόλοιπους αντιπάλους του ομίλου: «Νομίζω ότι δεν κοιτάμε τους αντιπάλους. κάθε παιχνίδι ξεχωριστό γιατί η χρονιά είναι τεράστια και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. πρέπει κάθε ματς να το βλέπουμε σαν τελευταίο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Είναι σα να ξεκινάει φέτος η χρονιά μου. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα και το περιμένω πως και πως».

Για τον όμιλο γενικά: «Επικίνδυνος όμιλος, μπορούν να γίνουν πολλές εκπλήξεις. υπάρχουν καλές ομάδες και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ