2015-10-15 03:16:05
Φωτογραφία για ΣΑΛΟΣ από τις αποκαλύψεις της Γιόκο Όνο: «Ο Λένον ήθελε να κοιμηθεί με άντρα!»
Σε νέα συνέντευξη της η Γιόκο Όνο αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ερωτική συμπεριφορά του Τζον Λένον και αναφέρεται στις φοβίες της για τον δολοφόνο του.

H Ονο αναφέρθηκε στην ερωτική συμπεριφορά του Λένον, που σε αντίθεση με τη δική της, ήταν αρκετά ρευστή. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Τζον Λένον διατηρούσε μακρόχρονη σεξουαλική σχέση με το Brian Epstein, τον γκέι μάνατζερ τον Μπίτλς.

Μάλιστα αυτό ήταν και το σενάριο της ταινίας «The Hours and Times», που κυκλοφόρησε το 1992. Οι φήμες θέλουν του δύο άνδρες να γίνονται ζευγάρι κατά την διάρκεια κοινών διακοπών τους στη Βαρκελώνη, την περίοδο που η πρώτη γυναίκα του Λένον, η Σίνθια ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί του διάσημου Βρετανού μουσικού.

Ο Λένον ποτέ δεν παραδέχτηκε όσο ζούσε αυτή την σχέση αλλά η Γιόκο Όνο αποκαλύπτει πως συχνά κατά την διάρκεια συζητήσεων τους, ο Λένον είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή την επιθυμία του και θεωρούσε ότι όλοι είναι εν δυνάμει αμφισεξουαλικοί.

Η Γιόκο Όνο παραδέχτηκε ότι ακόμα νιώθει φόβο όταν σκέφτεται τον Mark David Chapman, τον δολοφόνο του συντρόφου της και πατέρα του γιου της Sean


Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ