2015-10-15 06:09:06
Φωτογραφία για Λένα και Άλεξ στο Tails for Tennis
Δύο μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού τένις, θα δώσουν το παρόν στο πρωτότυπο, φιλοζωικό τουρνουά "The Tails for Tennis" το οποίο έχει σκοπό να στηρίξει οργανώσεις που φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα.

Ο λόγος για τη Λένα Δανιηλίδου και τον Αλέξανδρο Γιακούποβιτς που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το φιλοζωικό τουρνουά στις 28 Οκτωβρίου στο Vouliagmeni Tennis Club.

Γνωστοί για τα φιλοζωικά τους αισθήματα, οι δύο κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού τένις, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες με τους μικρούς φίλους του αθλήματος, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να υπογράψουν πολλά αυτόγραφα.

Το “Tails for Tennis” είναι ένα τουρνουά με προκαθορισμένο αριθμό συμμετοχών για αγόρια και κορίτσια κόκκινου και πορτοκαλί επιπέδου καθώς και κατηγορίας κάτω των 14αρων.

To Tουρνουά φιλοξενείται από τo Vouliagmeni Tennis Club και τα έσοδα του τουρνουά θα δοθούν στις οργανώσεις Let´s be S.M.A.R.T. and Fazoo Greece.

To event διοργανώνεται από την Let's be S.M.A.R.T. και τη Fazoo Greece ενώ την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους επαγγελματίες τενίστες.

Κατηγορίες:

Κόκκινο επίπεδο (Red Stars): 5-8 ετών (έτος γέννησης 2009 – 2008 και 2007 που το επίπεδό τους δεν είναι για πορτοκαλί).

Πορτοκαλί επίπεδο (Orange Warriors): 8-10 ετών (έτος γέννησης 2005 -2006 – 2007).

Κατηγορία κάτω των 14 ετών (έτος γέννησης 2004 – 2001).
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ