2023-11-04 14:30:04
Φωτογραφία για Θεαματικά acts, ερμηνείες που δίχασαν και μια εκρηκτική Λένα Ζευγαρά στο 6ο Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη



Πρώτο trend στο twitter για ένα ακόμα live για 7 ώρες και περισσότερα απο 6.500 tweets.

Εντυπωσιακή έναρξη έκαναν οι σπουδαστές του "Fame Story" στο έκτο live show της μουσικής ακαδημίας του Star, με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη να παρουσιάζει άλλο ένα εκρηκτικό live με πολλή μουσική και εκπλήξεις!



 Οι σπουδαστές ανέβηκαν στο stage τραγουδώντας το κομμάτι «Can’t Stop the Feeling!», που έχει ερμηνεύσει ο Justin Timberlake. 



Υπό τους ήχους του ξεσηκωτικού «Γεια σου ομορφόπαιδο» έκανε την είσοδό του ο Νίκος Κοκλώνης, κάνοντας… το σταυρό του που έπαιξε ένα κομμάτι στα μέτρα του, πειράζοντας μάλιστα τον Light αν γνωρίζει το συγκεκριμένο τραγούδι. 



Η Αριστέα, η Megan και ο Στράτος ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας. Αυτή τη φορά, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, το κοινό έδωσε ασυλία στην Αριστέα. Το καρδιοχτύπι ξεκίνησε για έναν άλλο σπουδαστή του "Fame Story", τη Μαίρη που επέλεξαν οι καθηγητές της ακαδημίας ως υποψήφια προς αποχώρηση, εξηγώντας πως εντοπίζουν μια στασιμότητα στην εξέλιξή της. 



Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της εκρηκτικής Λένας Ζευγαρά, που με ένα μοναδικό medley ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό και απογείωσε το κέφι στο πλατό του Fame Story!



To #famestorygr ήταν για ένα ακόμα live πρώτο trend στο twitter για 7 ώρες με περισσότερα απο 6.500 tweets. 

Και αυτή τη φορά πολλές από τις ερμηνείες των σπουδαστών δίχασαν την κριτική επιτροπή. Στο τέλος του έκτου live show, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε την απόφαση της κριτικής επιτροπής να ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Fame Story ο Στράτος.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το συμβόλαιο του Πογέτ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το συμβόλαιο του Πογέτ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ