2015-10-15 06:53:06
Φωτογραφία για Η μεγάλη στροφή στην καριέρα του Don Draper από το Mad Men
Μπορεί ο Don Draper να κέρδισε τον θαυμασμό των ανδρών για τον χαρακτήρα και το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά και των γυναικών για τη γοητεία του στη τηλεοπτική σειρά «Mad Men», όμως όπως όλα δείχνουν αλλάζει ρώτα….

Στροφή στην καριέρα του –για λίγο- θα κάνει ο γοητευτικός ηθοποιός δίνοντας τη φωνή του στη παιδική σειρά του Nickelodeon «Μπομπ  Σφουγγαράκης».

Και μπορεί να μην δούμε τον ίδιο, αλλά ο John Hamm θα δανείσει τη φωνή του σε έναν νέο ήρωα, που θα ενταχθεί στην πετυχημένη παιδική σειρά, τον Don Grouper (Δον Σφυρίδα).

Ο νέος ήρωας της παιδικής σειράς θα έχει πολλές ομοιότητες με το ρόλο του John Hamm στο «Mad Men», αφού θα πρόκειται και πάλι για έναν διαφημιστή, ιδιαίτερα γοητευτικό και έξυπνο στον οποίο θα απευθυνθούν ο Μπομπ και ο κ. Κραμπ για να πάρουν επιχειρηματικές συμβουλές. Ο Δον Κρούπερ θα εργάζεται σε μία διαφημιστική εταιρεία την Goby & Koi και θα δίνει συμβουλές για τα νέα επιχειρηματικά σχέδια του κ. Κραμπ.

«Παίζοντας έναν χαρακτήρα για τόσα πολλά χρόνια είναι ταυτόχρονα ευλογία και κατάρα», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είναι η δουλειά των ονείρων μου με πολλούς τρόπους και αυτό δεν έρχεται χωρίς κόστος. Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο. Αλλά δεν είναι κι όπως πολλοί φαντάζονται ότι μπορεί να την κάνει ο καθένας».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ