2015-10-16 11:38:07
Φωτογραφία για Διαβάστε την δήλωση της Beth Ditto για τα παραπανίσια κιλά της που εμπνέει ΟΛΕΣ τις γυναίκες
Η Mary Beth Patterson ή αλλιώς Beth Ditto είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός  και είναι περισσότερη γνωστή από τη συμμετοχή της ως frontwoman στο indie rock συγκρότημα Gossip.

Η υπέροχη φωνή της, έχει συγκριθεί με αυτές των Janis Joplin και Tina Turner ενώ η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «χοντρή φεμινίστρια από το Arkansas». Το γεγονός πως είναι ταλαντούχα και ακομπλεξάριστη μας κάνει συχνά να την «παρακολουθούμε» και όχι μόνο να την ακούμε λόγω της φωνής της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, είπε και πάλι πολλά και μας έκανε να θαυμάσουμε το θάρρος και την τόλμη της.

Αναρτώντας την φωτογραφία που είδατε παραπάνω, η 34χρονη τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τα κιλά της και το body shaming, σχολιάζοντας: «Fat power! Αν έχω λιγότερα ή περισσότερα κιλά.. Αυτό είναι δική μου υπόθεση… Ωστόσο θα πω.. Έχω μια ασθένεια που προκαλεί διακυμάνσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με την προφορά μου, τη μύτη μου, τα σωθικά μου, την καρδιά μου… Είναι όλα ένα μέρος του εαυτού μου. Είμαι ΧΟΝΤΡΗ. Δεν ξέρω τι σημαίνει σε κάποιον αυτό. Αλλά τι σημαίνει για μένα. Και είμαι υπερήφανη».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ