2015-10-16 13:14:20
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΜΙ... ΜΕ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
Ο Αριάν Αντέμι περιμένει την προσεχή Τρίτη να γίνει γνωστό και το β' δείγμα του, που θα δρομολογήσει και τις... επόμενες εξελίξεις, αφού κινδυνεύει ακόμα και με 4 χρόνια αποκλεισμού!

Όπως έχει αποκαλυφθεί και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά εδώ και μέρες ο 25χρονος χαφ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποβλήθηκε στον σχετικό έλεγχο μετά το τέλος της αναμέτρησης της κροατικής ομάδας με την Άρσεναλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, που τη βρήκε νικήτρια με 2-1. Το βράδυ της Τετάρτης (7/10) γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που εμφάνισαν τον Αντέμι θετικό σε απαγορευμένες ουσίες και η UEFA... ξεκίνησε τις διαδικασίες.

Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την τύχη του αγώνα, δεν θα ληφθεί προτού εξεταστεί και το β' δείγμα, όπως είναι φυσικό.

Ήδη διέρρευσε πως το 2ο δείγμα του θα γίνει γνωστό την ερχόμενη Τρίτη. Στην περίπτωση που και αυτό είναι θετικό τότε ο διεθνής μέσος κινδυνεύει με... καμπάνα αποκλεισμού 4 ετών! Για να έχει σοβαρές κυρώσεις πάντως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα πρέπει να βρεθούν δύο και πλέον παίκτες της ντοπέ, όπως έχουμε αναφέρει.

Θυμίζουμε πως ήδη η UEFA έχει κάνει ελέγχους ντόπινγκ και σε άλλους παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ