2015-10-16 23:14:09
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Στην ιδιάζουσα αξία που έχει αποκτήσει για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν κόντρα στην Παναχαϊκή αναφέρθηκε ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ο κεντρικός των ερυθρόλευκων μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για το Λιγκ Καπ, εστίασε στον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας του για τις ανάγκες ενός τόσο κρίσιμου παιχνιδιού

Αναλυτικά είπε:

«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το πρώτο που θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Φυσικά στην Πάτρα στα πλαίσια του προκριματικού ομίλου του League Cup είχαμε την υποστήριξή τους αλλά ο αγώνας του Σαββάτου στο Ρέντη έχει ξεχωριστό χαρακτήρα. Τα αποτελέσματα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα, δεν έχουν καμία σημασία για εμάς και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, όπως αρμόζει σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Είμαστε αρκετά έτοιμοι στην παρούσα φάση, ωστόσο κάθε μέρα βελτιώνουμε μικρά πράγματα μέσα στις προπονήσεις αφού συνεχώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ