2015-10-16 23:20:39
Φωτογραφία για Υπό βροχή στα Τρίκαλα αλλά με υψηλό φρόνημα η ορκωμοσία 177 νέων στην ΣΜΥ
Παρουσία του Γ.Γ. Εθνικής Άμυνας Ιωάννη Ταφίλη, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη και του Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Ιωάννη Ηλιόπουλου τελέστηκε σήμερα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, η Ορκωμοσία 177 νέων πρωτοετών Σπουδαστών.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr παρά την βροχή εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι των Σπουδαστών, έσπευσαν στην ΣΜΥ, όπου δόθηκε ο όρκος παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Νομού.

Την Ημερήσια Διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχος Γεώργιος Λιάκος, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους σπουδαστές «στην μεγάλη στρατιωτική οικογένεια της προσφοράς αίματος, εθελοθυσίας  και σεμνότητας».

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλειος Τελλίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της ΣΜΥ μέσω της αύξησης του χρόνου φοίτησης σε 3 χρόνια αποφεύγοντας να αποκαλύψει τα σχέδια για την περαιτέρω αναβάθμιση της Σχολής, υπογραμμίζοντας πως «παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, σχεδιάζεται η αναβάθμιση της Σχολής».


Ο κ. Ταφίλης, αλλά και ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης, καλωσόρισαν τους νέους Σπουδαστές στην στρατιωτική οικογένεια και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναβάθμιση της Σχολής.

Θυμίζουμε, ότι δρομολογείται μεταξύ άλλων και η ανέγερση  του Στρατιωτικού Μουσείου της  Σχολής που θα αποτελεί Παράρτημα του στρατιωτικού Μουσείου Αθηνών.

Η τελετή, ολοκληρώθηκε με παρέλαση όλων των Σπουδαστών της Σχολής που «εισέπραξαν» το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ