2015-10-17 19:03:06
Φωτογραφία για Σε Γρεβενά, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη σήμερα υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας
Από τα Γρεβενά άρχισε τη διήμερη περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας μετέβη το πρωί στα Γρεβενά. Στο Δημαρχείο συναντήθηκε με τους Δήμαρχους Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους των δύο Δήμων, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ Γρεβενών.

Το μεσημέρι επισκέφτηκε το κέντρο των Γρεβενών και συναντήθηκε με πολίτες, επαγγελματίες, καταστηματάρχες και εργαζόμενους συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεχόμενος ευχές και παροτρύνσεις για την υποψηφιότητά του.

Σε λίγη ώρα ο κ. Τζιτζικώστας θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα και στο Δημαρχείο Εορδαίας θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδη, ενώ θα επισκεφτεί και το κέντρο της πόλης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής.

Στις 17.00’ έχει προγραμματιστεί η συμμετοχή του κ. Τζιτζικώστα στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κοζάνης, στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης, ενώ μία ώρα αργότερα, στο «Κοβεντάρειο», θα γίνει η κεντρική εκδήλωση της Κοζάνης, με την ομιλία του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ