2015-10-17 20:35:13
Φωτογραφία για ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ:  Ελεγκτές τρομοκρατούν μαθητές γιατί δεν έχουν πάσο
Τη δόξα του οδηγού σε υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορινθίας, ο οποίος κατέβασε μαθητή γιατί δεν είχε  - χωρίς δική του ευθύνη πάσο – φαίνεται πως έχουν ζηλέψει ελεγκτές του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων μαθητών από τη Δυτική Αχαΐα έχουν κάνει την εμφάνισή τους κρούσματα εκφοβισμού σε βάρος μαθητών γυμνασίου,  καθώς ελεγκτές του δηλώνουν πως κακώς έχουν επιβιβαστεί σε αυτά που εκτελούν δρομολόγια μεταφοράς τους  γιατί δεν έχουν κάρτα.

Να σημειωθεί πως η ευθύνη για την μη ύπαρξη καρτών βαραίνει το σχολείο και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία ακόμα επίσης δεν έχει αποστείλει τις απαιτούμενες  καταστάσεις επιβίβασης.

Αποτέλεσμα του κλίματος εκφοβισμού σε βάρος των μαθητών που δεν έχουν πάσο είναι πολλοί να υποχρεώνονται σε μετακίνηση με τα λεωφορεία της γραμμής , προκειμένου να καταβάλουν αντίτιμο , αντί για την δωρεάν μετακίνησή τους.

Αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν και το γεγονός, πως  από μαθητή που ζει σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας και ο οποίος φοιτά στο  ΕΠΑΛ Κάτω Αχαγιάς, το οποίο είναι και το μοναδικό της περιοχής, κατακρατήθηκε το πάσο, με σκεπτικό πως δεν δικαιούται μετακίνηση!!!

Όλα αυτά, όπως αναφέρουν γονείς μαθητών είναι μερικά μόνο από τα όσα συμβαίνουν αυθαίρετα σε καθημερινή βάση , σε βάρος μαθητών κατά την μεταφορά τους από και προς τα σχολεία. Να σημειωθεί πως οι διευθύνσεις των σχολείων σηκώνουν τα χέρια ψηλά, δηλώνοντας αδυναμία για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To Type R στο BTCC
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To Type R στο BTCC
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ