2015-10-18 17:19:46
Φωτογραφία για ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 115-36!
Κανένα… έλεος δεν έδειξε ο Ολυμπιακός στον Άρη Πετρούπολης, τον οποίο διέσυρε με το… αστρονομικό 115-36 για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Γυναικών!

Ένας καταιγιστικός Ολυμπιακός δεν άφησε τον Άρη Πετρούπολης ούτε να… αναπνεύσει, στο κλειστό της Γλυφάδας, καθώς τον συνέτριψε για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 Γυναικών, παρουσία και του προέδρουτης ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εύκολα, εντυπωσιακά και με τα φρένα... σπασμένα, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αρη Πετρούπολης στο κλειστό της Γλυφάδας, κάνοντας μία προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην 3η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη έδειξαν διάθεση για άμυνα, να παίξουν όμορφο μπάσκετ και να δώσουν στον «αιώνιο» αντίπαλο να καταλάβει πως στις 24/10 τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα.

Σουτ και δύναμη από την περιφέρεια και… στόχευση στην ρακέτα για τον Θρύλο που έκανε πάρτι ενόψει ΠΑΟ.

Το ματς τελείωσε δίχως κάποιο απρόοπτο και τώρα ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του την αναμέτρηση με τις "πράσινες" στην επόμενη αγωνιστική της Α1 γυναικών στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ