2015-10-18 20:54:12
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΝΤΑΝ... (VIDEOS & PHOTO)
Συμπληρώνονται σήμερα 17 χρόνια από την ιστορική μέρα που ο Ολυμπιακός, ως πρωταθλητής Ευρώπης αντιμετώπισε τους πρωταθλητές ΝΒΑ Σικάγο Μπουλς και τον μεγάλο... Μάικλ Τζόρνταν.

Συγκεκριμένα τις 18/10/1997 στο πλαίσιο του τουρνουά «McDonalds» που διεξήχθη στο Παρίσι οι ερυθρόλευκοι του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με το Μίλαν Τόμιτς στην σύνθεση τους και παίκτες, όπως οι Ντράγκαν Τάρλατς, Αρτούρας Καρνισόβας, Φράνκο Νάκιτς και Τζόνι Ρότζερς αντιμετώπισαν την, κατά πολλούς, κορυφαία ομάδα του πλανήτη σε συλλογικό επίπεδο, όλων των εποχών.

Ήταν τέτοιο το... δέος των παικτών του Ολυμπιακού, που θα βρίσκονταν απέναντι στον «αέρινο», που πολλοί… ανατρίχιαζαν ακόμα και στην ιδέα απλά να τον αγγίξουν!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των δυο ομάδων, απ” όπου απουσιάζουν οι Σκότι Πίπεν και Ντένις Ρόντμαν που δεν αγωνίστηκαν, αλλά υπάρχει ο τεχνικός των νυν πρωταθλητών του ΝΒΑ, Στιβ Κερ:

Σικάγο Μπουλς (Φιλ Τζάκσον): Τζόρνταν 27, Μπράουν 12, Κερ 10, Λόνγκλεϊ 9, Oυένιγκτον 8, Κούκοτς 5, Γκόρενς 7, Κάφεϊ 6, Χάρπερ 6, Μπούσλερ 6, Μπάρελ 4, Κλάιν 2, Μπουθ 2, Καλάμπρια, ΛαΡού.

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Καρνισόβας 19, Νάκιτς 16, Τάρλατς 14, Χόκινς 12, Καραπλής 6, Ρότζερς 4, Τόμιτς 3, Ζεβρονσένκο 2, Μίχαλος 2, Βούκτσεβιτς, Μπακατσιάς, Ζουρμπένκο, Πέττας.

Δείτε τα βίντεο:

Παρακολουθείστε ολόκληρο την αναμέτρηση στο βίντεο που ακολουθεί:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ