2015-10-19 01:38:11
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΠΑΛΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάλης βρέθηκε, όπως σας ενημερώσαμε, στο κλειστό της Γλυφάδας και παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, το παιχνίδι ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου και τον Άρη Πετρούπολης.

Οι ερυθρόλευκες έκαναν... περίπατο, νίκησαν με 115-36 και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε μετά τη λήξη του ματς να πάει στον πάγκο και να μιλήσει στις παίκτριες της Καπογιάννη, αφού ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική.

"Θα τις πατήσετε! Αυτό έχει σημασία. Αυτά είναι που μένουνε! Συγχαρητήρια και όλα τα καλά σας εύχομαι. Είμαστε δίπλα σας για ό,τι θέλετε", ανέφερε ο Μαρινάκης και χαμογελαστός πήγε να φύγει, όμως εκεί τον περίμενε μία... απάντηση-έκπληξη.

Η γνωστή αθλήτρια του Ολυμπιακού, Ανθή Μπαλτά, με καριέρα σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, αλλά και συμμετοχές στην Εθνική, είπε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ: "Διπλό στην Κροατία πρόεδρε πρώτα. Κι άσε μας εμάς...", αναφερόμενη στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ που ακολουθεί την Τρίτη το βράδυ.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του προέδρου του Ολυμπιακού...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ