2015-10-19 01:16:09
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ... ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
O Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση για την ανακοίνωση της ΑΕΚ, αντιδρώντας σε ανάλογο ύφος και κάνοντας ξανά λόγο για μηνύσεις.

«Οι επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Ολυμπιακός πήρε επίσημη θέση για την ανακοίνωση της ΑΕΚ λέγοντας πως «καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολη η διαχείριση των αντιδράσεων των φιλάθλων της ΑΕΚ, που στρέφονται προς τον κρυπτόμενο διοικητικό ηγέτη της, οπότε σε έναν βαθμό ήταν αναμενόμενη η αντίδραση - παραλήρημα. Η οικονομική πραγματικότητα και οι συνεχείς επενδύσεις φαίνονται στους ισολογισμούς των ομάδων και όχι σε ψεύτικα λόγια και φανταστικές ευεργεσίες.

Στους ισολογισμούς της δικής μας ομάδας μπορεί κανείς να δει την επένδυση 50 εκατ. ευρώ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, μόνο για την πρώτη χρονιά, αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας του συλλόγου και ενώ η ομάδα ήταν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Για τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη. Δυστυχώς γι' αυτούς η αλήθεια λάμπει στην ελληνική δικαιοσύνη, στους θεσμούς και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να την αλλάξει η μαύρη προπαγάνδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ