2015-10-19 15:36:19
Φωτογραφία για Πολλά συμβάντα και αδικήματα από χθες μέχρι σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...
Τρείς  άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν 49χρονο ημεδαπό και με χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν  κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτ-του του. Παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, για την παροχή Α’ βοηθειών.

Κερατσίνι

Δύο άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε πρακτορείο «ΟΠΑΠ», ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριών, απέσπασαν από 20χρονη ημεδαπή υπάλληλο, χρηματικό ποσό, στιγμιαία λαχεία και διάφορα έγγραφα.

Αγ. Παρασκευή

Τρεις άγνωστοι δράστες (Roma), οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού ανεφοδιάστηκαν με καύσιμα, απείλησαν με πιστόλι τον 24χρονο ημεδαπό υπάλληλο και διέφυγαν χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο.

Ομόνοια

Άγνωστος δράστης, προκάλεσε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα καπνογόνου.

Θεσσαλονίκη

40χρονος ημεδαπός, μετέβη στην οικία 49χρονου ημεδαπού και με χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, του απέσπασε χρηματικό ποσό.

Κοζάνη

Συνελήφθη 26χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, γιατί επέτρεπε τη διενέργεια τυχερών παιγνίων σε (2) ημεδαπούς, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Κατασχέθηκαν (2) κεντρικές μονάδες Η/Υ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ