2015-10-20 01:11:10
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΗ
Της... τρελής έγινε στο τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Μίλαν Τόμιτς και τους Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς και Νικ Καλάθη!

Ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατευθύνθηκε προς το διαιτητικό τρίο και συγκεκριμένα στον Παναγιώτου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα σφυρίγματά του.

Ο Τζόρτζεβιτς έσπευσε από τη μεριά του και ζήτησε... εξηγήσεις, λέγοντας αρχικά «τι θες εδώ;», ενώ στον διάλογο μπήκε και ο Νικ Καλάθης που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού επιτέθηκε φραστικά στον Τόμιτς, λέγοντάς του: «You are nothing! Είσαι μ.... και π...! Εννιά χρόνια βοηθός είσαι, τι διαμαρτύρεσαι;».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξύβρισε τον Τόμιτς στη σερβική γλώσσα την ώρα που οι δυό τους αποχωρούσαν από το γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Καλάθης διαψεύδει και υποστηρίζει πως «δεν είπα τίποτα άσχημο» και συμπλήρωσε πως «απλά πήγα για να προστατεύσω τον προπονητή μου, όπως θα έκανα σε κάθε περίπτωση».


Στο περιστατικό παρενέβη ο Δημήτρης Διαμαντίδης που τράβηξε τον Καλάθη, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, την ώρα που οι δύο ομάδες βρίσκονταν στη φυσούνα και πήγαιναν προς τα αποδυτήρια.

«Εξέφρασα κάποια παράπονα προς τους διαιτητές. Από την άλλη μεριά αντέδρασαν άσχημα και μην πω τι είπαν. Πιστεύω πως ήταν απαράδεκτη αυτή η αντίδραση και από τον Καλάθη και από τον Τζόρτζεβιτς. Δεν είναι ωραία αυτά που είπαν. Δεν μπορώ ν' αναφέρω στην τηλεόραση αυτές τις κουβέντες», ανέφερε για το επεισόδιο ο Μίλαν Τόμιτς στην κάμερα της Νova, την ώρα που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχωρούσε από την συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους πως δεν μπορεί να καθίσει στον ίδιο τραπέζι με κάποιον που βρίζει μανάδες και πατεράδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διακινούσε χασίς και βότκα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διακινούσε χασίς και βότκα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ