2015-10-21 13:27:13
Φωτογραφία για ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΛΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ!
Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε για 22 λεπτά να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ εστίασε ο Μανώλης Σάλιακας.

Ο εκ των σκόρερ της ομάδας Νέων του Θρύλου, επίσης, υποστήριξε ότι το επόμενο παιχνίδι με τους Κροάτες στο Ρέντη έχει αποκτήσει χαρακτήρα... τελικού για τους ερυθρόλευκους αναφορικά με την προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League.

Αναλυτικά είπε:

«Το να παίζεις 22’ με δέκα παίκτες δεν είναι λίγο πράγμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σ’ αυτό το γήπεδο που ήταν πολύ δύσκολο λόγω λάσπης. Μπράβο σ’ όλους. Δεν θα το κρύψουμε. Αξίζαμε τη νίκη. Αυτό το είδαν όλοι. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν χάσαμε και συνεχίζουμε. Στον Ολυμπιακό μαθαίνεις να κοιτάς ψηλά και να βάζεις συνεχώς νέους στόχους. Έχουμε τώρα το παιχνίδι με την Ντιναμό στην έδρα μας που θα πρέπει να κερδίσουμε. Είναι τελικός»

Από την πλευρά του ο Δήμος Χαντζάρας επεσήμανε:

«Τα δώσαμε όλα αλλά ήμασταν άτυχοι. Έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Το αξίζαμε. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση αλλά δυστυχώς πήραμε μόνο έναν πόντο. Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος. Δείξαμε και εδώ στο Ζάγκρεμπ την αξία του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ