2015-10-21 14:52:07
Φωτογραφία για Νέο, εξωτικό αμόρε για τον Σον Πεν [photos]
Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη Σαρλίζ Θερόν, ο "σκληρός" του Χόλιγουντ λέγεται ότι βρήκε νέα αγαπημένη, που όμως διαφέρει απίστευτα από το μέχρι τώρα "πατρόν" που προτιμούσε.

55 χρονών ο Σον Πεν (Sean Penn) και έχει δείξει από πολύ νωρίς την αδυναμί του στις ξανθιές και άκρως εντυπωσιακές γυναίκες. Τέσσερις οι πιο γνωστές από αυτές. Δύο παντρεύτηκε, μία αρραβωνιάστηκε, και με τις άλλες δυο έφτασε κοντά. Τώρα όμως μία πολύ πολύ μελαχρινή, νεότερη και εξωτική σταρ λέγεται ότι του πήρε τα μυαλά.

Για ιστορία, στη φωτογραφία η πιο πρόσφατη αγαπημένη, Σαρλίζ Θερόν.

Εκτός από τη Σαρλίζ, έχουμε φυσικά τους γάμους με τη Μαντόνα και τη Ρόμπιν Ράιτ με την οποία έχει και τα δυο του παιδιά, Χόπερ και Ντίλαν.

Οι σχέσεις του Πεν με τις επίσης ξανθές και, γυναικάρες, Πέτρα Νέμκοβα και Σκάρλετ Γιόχανσον, έχουν καταγραφεί στο "ιστορικό" και φαίνεται ότι τώρα ήρθε η ώρα του... μελαχρινού.

Φρίντα Πίντο (Freida Pinto). Η 31χρονη εξωτική καλλονή λέγεται ότι αποτελεί πια "αντικείμενο του πόθου" του 55χρονου σταρ που έχει τη φήμη του "πολλά βαρύ και όχι", χωρίς όμως η είδηση να έχει επιβεβαιωθεί.

Η πρόσφατη εμφάνιση του Πεν στα γενέθλια της σέξι ηθοποιού και μοντέλου δεν αφήνει περιθώριο για αμφιβολίες, υποστηρίζουν σημερινά δημοσιεύματα, όμως αναμένουμε και τα επίσημα φανερώματα...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙΩΝΟΣ... ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ! (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙΩΝΟΣ... ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ! (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ