2015-10-21 23:26:20
Φωτογραφία για «ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ... ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ Η UEFA»
H υπεύθυνη επικοινωνίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σάντρα Σπίτσιτς, τόνισε πως οι πρωταθλητές Κροατίας δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την στιγμή που φόρεσε... καπέλο του Ερυθρού Αστέρα, ενώ έριξε το μπαλάκι στην UEFA!

Η ενέργεια του μέσου του Ολυμπιακού να φορέσει καπέλο με το έμβλημα του Ερυθρού Αστέρα στην μεικτή ζώνη του «Μάξιμιρ» λίγο έλειψε να προκαλέσει... διπλωματικό επεισόδιο.

Οι Κροάτες πνέουν τα μένεα κατά του Σέρβου διεθνή μέσου των ερυθρόλευκων κάνοντας λόγο για... προβοκάτσια! Οι αντιδράσεις εις βάρος του 24χρονου μέσου είναι θυελλώδεις.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σάντρα Σπίτσιτς, ομολόγησε στο "gazzetta.gr" πως οι Κροάτες δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή από την στιγμή που φόρεσε το καπέλο με το σήμα του σερβικού συλλόγου!

Μάλιστα ενημερώθηκαν σχετικά οι άνθρωποι της UEFA. Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποστηρίζουν πως επρόκειτο καθαρά για προβοκάτσια από πλευράς Μιλιβόγεβιτς!


«Θα είμαι σύντομη και περιεκτική... Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανέφερε το γεγονός με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Μιλιβόγεβιτς στον εκπρόσωπο της UEFA, όπως επίσης και στον υπεύθυνο ασφαλείας της UEFA σε ότι αφορά το θέμα της ασφάλειας αλλά και ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Όταν θέτουμε θέμα ασφάλειας εννοούμε πως δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια του ποδοσφαιριστή, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς από την στιγμή που φορούσε το καπέλο του Ερυθρού Αστέρα.

Τούτο, στη συγκεκριμένη στιγμή θεωρούνταν ως πρόκληση προς του ανθρώπους που βρίσκονταν στην μεικτή ζώνη.

Θεωρήσαμε πως ο ποδοσφαιριστής είχε πρόθεση να προκαλέσει. Πλέον τον λόγο έχει η UEFA για να επιλύσει το θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η αξιωματούχος της κροατικής ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ