2015-10-22 09:32:08
Φωτογραφία για O Αργυρός επιστρέφει με νέο δίσκο! [video]
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μόλις ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και επιστρέφει δυναμικά με ακόμη μια μεγάλη επιτυχία αλλά και μια συνεργασία που κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Έχοντας στο βιογραφικό του σπουδαίες δισκογραφικές συνεργασίες και τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς!

Το νέο τραγούδι με τίτο «Το συμπέρασμα» μόλις κυκλοφόρησε σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη! Ένα διαφορετικό τραγούδι από αυτά που έχουμε ακούσει έως τώρα! Ο δυνατός ρυθμός, με έντονα λαϊκά στοιχεία σε συνδυασμό με την μοντέρνα ενορχήστρωση όπως όλα δείχνουν, έδεσαν πολύ όμορφα μαζί τους και σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα εμφανίζεται στο TEATRO μαζί με την Πάολα και την Ελένη Φουρέιρα.

Ακούστε το νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί από την Cobalt Music και αποτελεί το πρώτο single από την νέα δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα κυκλοφορήσει σύντομα:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ