2015-10-22 11:14:05
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ τι κοινό έχουν η Καίτη Γαρμπή, η Σακίρα και η Ριάνα
Συνεργασία μεγατόνων ετοιμάζει η Καίτη Γαρμπή και, μάλιστα, έχοντας κάτι κοινό με την Σακίρα και την Ριάνα Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια συνεργάζεται σε δύο ντουέτα με τον καταξιωμένο Τούρκο τραγουδιστή Μπουράκ Κουτ, που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα, την Τουρκία και άλλες 40 χώρες.

(Καίτη Γαρμπή, Μπουράκ Κουτ)

Η σύνθεση και η ενορχήστρωση είναι του Θάνου Γεωργουλά, οι στίχοι της Ναταλίας Γερμανού και του Μπουράκ Κουτ, ενώ στο υψηλών προδιαγραφών project συμμετέχουν τα διάσημα «22 τουρκικά βιολιά», που έχουν πάρει μέρος σε παραγωγές της Σακίρα και της Ριάνα!

Όπως αποκάλυψαν οι δύο καλλιτέχνες σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη, οι συνεργάτες του Μπουράκ επιθυμούσαν συνεργασία με την Καίτη και την προσέγγισαν μέσω του συνθέτη, ο οποίος «ένωσε» καλλιτεχνικά τις δυο πλευρές.

(Θάνος Γεωργουλάς, Καίτη Γαρμπή, Μπουράκ Κουτ)

Το όλο project -το οποίο «ψήνεται» αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, από τον σπουδαίο Ματέο Τσιφέλι και αναμένεται να βγει τον Δεκέμβρη- είναι μια κοινή παραγωγή της «Kaiti Garbi ltd» και της Τουρκικής «IYI MÜZİK». Στην Ελλάδα, τα τραγούδια θα κυκλοφορήσουν από την Panik Platinum, την εταιρία που υπέγραψε πρόσφατα η Καίτη!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ