2015-10-22 11:14:37
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»
Μετρημένος στα λόγια του όσον αφορά τον προσεχή αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Αντονί Λε Ταλέκ στον ΣΠΟΡ FM 94,6, υποστηρίζοντας ότι... δεν είναι άσχημη και η ισοπαλία.

Απόλυτα ικανοποιημένος για τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος τόνισε ότι του αρέσει που βρίσκεται στην Ελλάδα και μπορεί να παίξει στη χώρα μας ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στην πορεία του Ατρόμητου από την αρχή της σεζόν και στάθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι... δεν είναι άσχημη και η ισοπαλία από τη στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει το «7 στα 7» στο πρωτάθλημα.

Δεν μπορούσε να μην μιλήσει για την Λίβερπουλ και την πρόσληψη του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των «κόκκινων», με τον αδερφό του να έχει συνεργαστεί με τον Γερμανό τεχνικό στην Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντονί Λε Ταλέκ στην εκπομπή «Pick & goal»:


Για το πρώτο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα: «Έχω προσαρμοστεί στη Ελλάδα Αγαπώ την Ελλάδα. Μου αρέσει το φαγητό, ο κόσμος και το ποδόσφαιρο. Έχω την οικογένειά μου και μου αρέσει επίσης αυτό. Έχω τακτοποιηθεί εδώ. Είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την Αγγλία και τη Γαλλία, αν και σήμερα ο καιρός μου θυμίζει το σπίτι μου».

Για την μεταγραφή του στον Ατρόμητο: «Όταν ο ατζέντης μου μού είπε για τον Ατρόμητο το σκέφτηκα. Φοβήθηκα, λόγω της κρίσης που πλήττει τη χώρα, αλλά μίλησα με φίλους μου που έχουν περάσει στην Ελλάδα και όλοι μου είπαν να έρθω. Μίλησα με τον Τζεμπούρ και τον Αμπντούν που είχαν περάσει από τον Ολυμπιακό, όπως και τον Μεντζανί».

Για τις συνθήκες στο προπονητικό κέντρο: «Είμαι ενθουσιασμένος από τις συνθήκες που έχω συναντήσει στον Ατρόμητο. Λειτουργεί όντως σα μία μεγάλη ομάδα. Όλοι δουλεύουν για το καλύτερο στην ομάδα. Μου θυμίζει την οργάνωση της Λίβερπουλ και με εκπλήσσει ο τρόπος με τον οποίο μας φροντίζουν οι άνθρωποι του Ατρόμητου. Γιατροί, φυσιοθεραπευτές και όλοι δουλεύουν για εμάς».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με την Αγγλία και την Γαλλία: «Στην Ελλάδα υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους. Μία παίζεις με μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή και την άλλη μία που διεκδικεί τη συμμετοχή στο Champions League της επόμενης σεζόν. Οι οχτώ πρώτες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος θα μπορούσαν να παίξουν στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και οι υπόλοιπες οχτώ στη δεύτερη κατηγορία».

Για την πορεία του Ατρόμητου από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν: «Είναι δύσκολο μία ομάδα να χάνει. Στο παιχνίδι με τη Βέροια όταν πετύχαμε το γκολ ενστικτωδώς γυρίσαμε στην άμυνα, επειδή στα προηγούμενα ματς δεχόμασταν γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε».

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό: «Έχουμε πιθανότητες. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ελλάδα και άλλο στην Ευρώπη. Έχει επτά στα επτά τώρα και δεν είναι άσχημη μία ισοπαλία».

Για την αγαπημένη του θέση στο γήπεδο: «Παίζω λίγο μπροστά από τα χαφ, αν και μου αρέσει να παίζω και στην επίθεση».

Για το πέρασμά του στη Λίβερπουλ: «Ίσως να πήγα λίγο νωρίς. Είχα παίξει κάποια χρόνια στην Γαλλία, αλλά είχα φοβερή αυτοπεποίθηση. Είχα παίξει σε κάποια ματς με τον Ουγιέ, μετά ήρθε ο Μπενίτεθ και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για εμένα με τους πολλούς Ισπανούς που έφερε. Ο Σιναμά Πονγκόλ που είχαμε πάει μαζί τώρα ψάχνει για ομάδα, επειδή είχε τραυματισμό και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση».

Για τον Γιούργκεν Κλοπ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων»: «Εξακολουθώ να είμαι οπαδός της Λίβερπουλ. Το ξέρω τον Κλοπ, επειδή ο αδερφός μου συνεργάστηκε με τον Κλοπ στην Ντόρτμουντ και τώρα παίζει στη Ρωσία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ