2015-10-22 18:13:05
Φωτογραφία για Ο Πούτιν αποφάσισε να διορθώσει την στρατηγική της εθνικής ασφαλείας
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν αποφάσισε να διορθώσει τη Στρατηγική της εθνικής ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μεταδίδει το γραφείο Τύπου της διοίκησης του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Αναφέρεται ότι η νέα εκδοχή της Στρατηγικής της εθνικής ασφαλείας πρέπει να εξασφαλίσει την διαδοχικότητα της κρατικής πολιτικής στον τομέα αυτό.

"Ο πρόεδρος της Ρωσίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει διόρθωση της Στρατηγικής της εθνικής ασφαλείας και να εξασφαλίσει έτσι τη διαδοχικότητα της κρατικής πολιτικής στον τομέα της εθνικής ασφαλείας, καθώς και του συστήματος των εθνικών συμφερόντων και στρατηγικών εθνικών προτεραιοτήτων ", λέγεται στην ανακοίνωση.

Η διευκρινισμένη εκδοχή της Στρατηγικής υποβλήθηκε προς εξέταση από τον επικεφαλής του κράτους μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Συζητώντας το σχέδιο της Στρατηγικής τα μέλη της επιτροπής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας υπογράμμισαν την ανάγκη της μέγιστης αποτελεσματικής χρήσης εσωτερικών αποθεμάτων της Ρωσίας.


"Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες απέκλεισαν τον αποκλεισμό της χώρας από το εξωτερικό κόσμο, αφού τόνισαν ότι η ενεργή εξωτερική πολιτική, η ανάπτυξη της συνεργασίας με άλλα κράτη, η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και τεχνολογιών πρέπει να συμπληρώνουν τις δικές μας προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας και για την ενίσχυση της εθνικής ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας", λέγεται στην ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι η τροποποιημένη Στρατηγική προέρχεται από τη θεμελιώδη σύνδεση και την αλληλοεξάρτηση της εξασφάλισης της εθνικής ασφαλείας και της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της Ρωσίας.

Όπως μεταδίδεται, η Στρατηγική επίσης καλείται να συντονίσει τη δράση οργάνων της εξουσίας και θεσμών της αστικής κοινωνίας για δημιουργία ευνοϊκών εσωτερικών και εξωτερικών συνθηκών για την υλοποίηση εθνικών προτεραιοτήτων και για την αντιμετώπιση νέων απειλών σε ρωσικά εθνικά συμφέροντα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ