2015-10-22 19:37:06
Φωτογραφία για Τι είχες Ανδρέα, τι είχα πάντα Αλέξη μου
Πειράζει που μου δεν μου φαίνονται πια αστεία αυτά που βλέπω ή μάλλον καλύτερα, πειράζει που μου έχει τελειώσει το χιούμορ;

Θυμάμαι καθαρά άτομα από το συγγενικό μου περιβάλλον, μία ζωή να καμαρώνουν  για την φωτογραφία με τον Βουλευτή στο σύνθετο. Θυμάμαι να λένε με περηφάνια για το ρουσφέτι ή την θεσούλα, που τους βόλεψε.

Τα ίδια αυτά άτομα σήμερα ακολουθούν την κυβέρνηση του Σύριζα και λένε ότι ΕΤΣΙ, τιμωρούν τους αλήτες που τους έκοψαν τα λεφτά και τα επιδόματα! Το θέμα όμως είναι, όχι  τι λένε και τι πιστεύουν αλλά ότι τα ίδια άτομα θα ψηφίσουν κάτι άλλο αύριο για να τιμωρήσουν τον ‘’κακό’’ Αλέξη Τσίπρα.

Πότε σταματάει η υποκρισία; Είναι άπειρη σαν την βλακεία;  Δεν υπάρχει Ελπίδα;

 Όσο αλήτης είναι ο κάθε Ανδρέας, Κώστας, Γιώργος, Αντώνης, Αλέξης  άλλο τόσο υπεύθυνος είναι ο καθένας από εμάς που με εντελώς προσωπικά κίνητρα και συμφέροντα, τους στήριζε και τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το γνωστό ‘’Μαζί τα φάγαμε’’ που έθιξε πολλούς.

Τελικά αξίζει να λες την γνώμη σου; Αξίζει όταν ο κάθε πολίτης όπως εγώ, δεν προσπαθεί να καταλάβει πως βλέπω τα πράγματα, αλλά τον ενδιαφέρει τι χρώμα είμαι βαμμένος και για πιο κόμμα  κάνω προπαγάνδα;

 Άντε στην καλύτερη, θα σκέφτεται ότι μπορεί να ξέρω κανέναν για να μου κάνει κανά μικρό ρουσφετάκι στη δύσκολη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ