2015-10-22 19:38:07
Φωτογραφία για Δελτίο ειδήσεων… «Back to the Future» από τη Γερμανική Δημόσια Τηλεόραση
Από το πρωί διαβάσατε για τον Μάρτιν Φοξ και την «άφιξη» του Μάρτι Μακ Φλάι στο σημερινό χωροχρόνο. Διάφορες εκδηλώσεις υποδοχής του διοργανώθηκαν στο Χόλιγουν, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η γερμανική δημόσια τηλεόραση, όμως, επέλεξε ένα ιδιαιτέρως πρωτότυπο τρόπο.

Στις 16.29', ώρα κατά την οποία ο Μάρτι Μακ Φλάι υποτίθεται ότι έφτασε στη γη - με βάση την ώρα Γερμανίας - το κρατικό δίκτυο ARD τον υποδέχθηκε με ένα... διαφορετικό δελτίο ειδήσεων, αφιερωμένο αποκλειστικά στον ίδιο.

Το δελτίο - το οποίο παρουσίασε μάλιστα μία δημοσιογράφος ελληνικής καταγωγής, όπως μαρτυρά το όνομα «Λίντα Ζερβάκη» - ήταν διάρκειας μόλις ενάμιση λεπτού και περιείχε ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν στη special edition της USA Today: την επίσκεψη της Βασίλισσας Νταϊάνα στις ΗΠΑ, τη μεγάλη αύξηση στις τιμές για τα φύκια που προκάλεσε εκτεταμένη ρύπανση στο Νότιο Ειρηνικό, την κατάκτηση του World Series στο μπέιζμπολ από τους Chicago Cubs και το περιστατικό με τον οδηγό-φάντασμα στο Hill Valley της Καλιφόρνια. Εκεί, δηλαδή, όπου «προσγειώθηκε» ο Μάρτι Μακ Φλάι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ