2015-10-23 15:00:19
Φωτογραφία για ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ!
Το διήμερο 25-26/10 θα βρεθούν στην Καρδίτσα ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας κ.κ Πάντος, Παπαπαναγής.

Διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στην Σχολή στην Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει το διήμερο 25-26 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας Τάσος Πάντος και Φώτης Παπαπαναγής θα ταξιδέψουν στην πόλη της Θεσσαλίας προκειμένου να επισκεφτούν τη νέα Σχολή του Δικτύου μας και να παρακολουθήσουν μια πολύ σημαντική ομιλία με θέμα "Πνευματικότητα και Αθλητισμός" που είναι προς τιμήν του Αγίου Νέστωρα, προστάτη των αθλητών.

Τα στελέχη της Ακαδημίας μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ολυμπιακού Καρδίτσας κ. Θόδωρου Παρθένη θα επισκεφτούν την Καρδίτσα και τις εγκαταστάσεις της Σχολής προκειμένου να προπονήσουν τα παιδιά της Σχολής αλλά και παιδιά της περιοχής που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Οι ανοιχτές προπονήσεις που θα γίνουν από τον Τάσο Πάντο και τον Φώτη Παπαπαναγή αφορούν παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2006. Επίσης στο πρόγραμμα υπάρχει συνάντηση με τους προπονητές αλλά και με τοπικούς φορείς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ