2015-10-23 15:16:10
Φωτογραφία για Πώς θα μειώσετε τα data σας χάρη στο Instagram;
Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν τοInstagram από το κινητό τους τηλέφωνο και, εδώ που τα λέμε, δύσκολα θα τσεκάρει κανείς το... smartphone όταν αράζει στον καναπέ, παίζει videogames ή κάνει δουλειές στο σπίτι. Το πιθανότερο είναι πως θα το αφήσει να το κάνει στον δρόμο, χρησιμοποιώντας φυσικά τα δεδομένα που του παρέχει/προβλέπει το πρόγραμμά του. Το κακό με δαύτα είναι πως τελειώνουν γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα. Σε αυτό βάζουν το χεράκι τους βέβαια και κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές, μία εκ των οποίων είναι και το Instagram.

Ευτυχώς για καλή σας τύχη μπορείτε να περιορίσετε τα δεδομένα (data) που καταναλώνει αφειδώς το Instagram και να γλιτώσετε έτσι από περιττές χρεώσεις και αχρείαστους περιορισμούς προς τα τέλη του μήνα, όταν και βλέπετε τα διαθέσιμα MB να λιγοστεύουν επικίνδυνα. Το Instagram, που λέτε, έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής των βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες του –και άρα όλοι όσους ακολουθείτε. Ε, ήρθε η ώρα να την απενεργοποιήσετε!


Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εκτελέσετε τις εξής κινήσεις:

Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι μέσα στην εφαρμογή του Instagram για να εμφανίσετε τα Options.

Εκεί επιλέξτε το Settings και κατόπιν το Cellular Data Use. Στο μενού που ανοίγει, υπάρχει μια επιλογή που τιτλοφορείται Use Less Data. Ε, τι περιμένετε; Πατήστε τη!

Επιπρόσθετα, αν θέλετε να κόψετε κι άλλο τα δεδομένα που χρησιμοποιεί το Instagram, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις push ενημερώσεις του (σε πραγματικό χρόνο δηλαδή). Για να το κάνετε θα πάτε από τα Options στο Push Notification Settings και θα επιλέξετε εκείνες που δεν θέλετε να εμφανίζονται. Μην περιμένετε να δείτε μεγάλη διαφορά στα δεδομένα που χρησιμοποιεί το Instagram με τον δεύτερο τρόπο αλλά και πάλι, φασούλι το φασούλι Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ