2015-10-23 15:47:17
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ΑΤΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Το πρώτο όνομα που... διέρρευσε ως βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Δέλλα ήταν αυτό του Χιμένεθ.

Μάλιστα, οι αρχικές πληροφορίες που διέρρευσαν προς τον Τύπο ανέφεραν ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ και πως ο ίδιος είναι θετικός να... επιστρέψει στην ομάδα.

Ωστόσο, πλέον, η περίπτωση του Χιμένεθ έχει "παγώσει" για τα καλά και κατά πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr" βρίσκεται πολύ χαμηλά στην "κιτρινόμαυρη" λίστα. Για ποιο φοβερό λόγο, όμως;

Σύμφωνα με το δημοσίευμα σε μία από τις συσκέψεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην ΑΕΚ, μεταφέρθηκε και μία αρνητική άποψη για τον Ισπανό τεχνικό που στην ουσία... "ξύπνησε" τους διοικούντες και τους έκαναν να ...αναθεωρήσουν για τη συγκρεκριμένη περίπτωση.

Πρόκειται για μία γνώμη-απάντηση στο επιχείρημα κάποιων που πρότειναν τον Χιμένεθ ως... "τον προπονητή που χάρισε την ΑΕΚ τον τελευταίο της τίτλο".


Κι αυτή έλεγε ότι: "Καλά, διώξαμε τον προπονητή επειδή έφαγε τέσσερα από τον Ολυμπιακό και θα φέρουμε τον προπονητή που έφαγε από τον Ολυμπιακό ...έξι;", ήταν η φοβερή ατάκα, έτσι όπως ακούστηκε προς τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, συνοδευόμενη με την άποψη ότι αρκετός κόσμος αντιμετωπίζει αρνητικά τον Χιμένεθ λόγω εκείνης της βαριάς ήττας στο "Καραϊσκάκη".

Σωστή ή λάθος η παραπάνω άποψη φαίνεται ότι έπαιξε... ρόλο μέσα στην ΑΕΚ για να μην προχωρήσει η λύση του Χιμένεθ και πλέον να εξετάζονται άλλες επιλογές για τον "κιτρινόμαυρο" πάγκο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ