2015-10-23 15:48:12
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΜΥ ΤΑΞΕΩΣ 1987
Στις 17 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αποφοίτων της Τάξεως του 1987 της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την αποφοίτηση τους, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Έδρα της Σχολής. Η προσέλευση των αποφοίτων ήταν αθρόα, δημιουργώντας έτσι ένα θερμό και όμορφο κλίμα συζήτησης και αναμνήσεων από τα προηγούμενα χρόνια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο καλωσόρισμα εκπροσώπου της Σχολής. Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με την ιστορία και τον τρόπο λειτουργία της.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των θανόντων της Τάξης, αλλά και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στους χώρους και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, οι οποίες ξύπνησαν παλιές μνήμες στους παρευρισκόμενους, από την περίοδο της φοίτησης τους.

Η εκδήλωση έκλεισε με παράθεση γεύματος, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Αετόν Μέλαθρον», στη διάρκεια του οποίου οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να θυμηθούν τις εμπειρίες τους από την περίοδο της φοίτησης τους αλλά και της μετέπειτα εξέλιξης τους.


Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο του 2020, επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης 35 ετών από την αποφοίτηση τους από τη Σχολή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς τον Διευθυντή Στρατιωτικών Ιερέων του ΓΕΣ, Αρχιμανδρίτη π. Μελέτιο, ο οποίος τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση και τίμησε με την παρουσία του στο γεύμα των αποφοίτων, καθώς και στον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Τρικάλων, κ. Στέφο Κ. Και τον Γραμματέα της Ένωσης Μέρμηγκα Γ., για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ