2015-10-23 17:55:10
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Αντί για εισιτήριο φέρτε τρόφιμα και φάρμακα - Η Πρωτοψάλτη στην Χαλκίδα καλεσμένη του Ι.Ναού Αγίου Δημητρίου
Στα πλαίσια των φετινών ΚΓ΄ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2015 και στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, που κάθε χρόνο διοργανώνονται, ο Μητροπολιτικός Ι. Ναός του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος... διοργανώνει Τιμητική Συναυλία – Αφιέρωμα στην κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια κ. Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Τοπικής Εκκλησίας και θα παρευρεθεί.

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στην Λεωφόρο Χαϊνά 93, από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου, υπό την διεύθυνση του κ. Δημητρίου Παπαθανασίου, μουσικού και θεολόγου, ενώ κατά την διάρκειά της θα τιμηθεί η ελληνίδα ερμηνεύτρια κ. Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για την προσφορά της στην ελληνική μουσική.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με προαιρετική την προσφορά:

Τροφίμων για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος» του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος, ο οποίος προσφέρει κάθημερινά 373 μερίδες φαγητό σε πτωχούς συνανθρώπους μας και

Φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, το οποίο στηρίζει καθημερινά 312 ανέργους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ