2015-10-23 18:58:09
Φωτογραφία για Η... ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για δύσκολο ματς το μεσημέρι της Κυριακής στο Περιστέρι πηγαίνοντας με… φόρα από την ξέφρενη πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός από το καθαρά βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό που παίζει και νωρίτερα από τον Παναθηναικό και θα μπορεί λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας με νίκη να αυξήσει στο +6 τη διαφορά από τους «πράσινους» υπάρχει και το... ρεκόρ για το καλύτερο ξεκίνημα από την αρχή της σεζόν της τελευταίας 20ετίας.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει ήδη, αν κερδίσει στο Περιστέρι θα φτάσει στο 8Χ8 κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ σε ξεκίνημα πρωταθλήματος και κάτι που είχε την ευκαιρία να το κάνει και τη σεζόν 2012-13 όταν όμως τότε οι ερυθρόλευκοι δεν τα κατάφεραν μένοντας στο 2-2 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Η σύμπτωση πάντως είναι πως και τότε ο Ολυμπιακός προερχόταν από διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε περάσει νικηφόρα από το Μονπελιέ με 1-2. Τώρα μετά το διπλό στο «Μαξιμίρ» ο Ολυμπιακός θελει να κάνει το 8Χ8 και να αλλάξει το δεύτερο... κομμάτι της συμπτώσης απέναντι σε έναν Ατρόμητο που έχει να τον κερδίσει στο Περιστερι από την εποχή... Ζαρντίμ και που είναι η ομάδα που έσπασε το αήττητο εκείνης της σεζόν με το 2-3 στο Καραισκάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ