2015-10-24 16:16:27
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα... νέο σενάριο στη Θεσσαλονίκη, για βασικό και αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που ο Ολυμπιακός θέλει στο ρόστερ του, όπως αναφέρει και σε σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα "Γάτα".

To... παράδοξο είναι πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον παίκτη τους, αλλά ...υποψιάζονται και φοβούνται ότι κάτι μπορεί να τρέχει, λόγω του... μάνατζέρ του!

Πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω παίκτης βρίσκεται σε επαφές για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με καλύτερους όρους τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα (αύξηση της ρήτρας αποχωρήσης κ.λπ.) και ενώ, σύμφωνα πάντα με τις φήμες από τη Θεσσαλονίκη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει σε κάθε τόνο ότι θέλει την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς διαπιστώνουν ότι ο εκπρόσωπός του το βλέπει διαφορετικά Όχι ότι δεν θέλει ο πελάτης του να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά εκφράζει απαιτήσεις για την παραμονή που δεν ταιριάζουν με την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει με κλειστά μάτια στον ΠΑΟΚ!


Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας προσέχουν πολύ στη συγκεκριμένη ανανέωση, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού τους και την περίπτωση... Τζανδάρη!

Το σενάριο για βασικό του ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, δηλαδή, βγαίνει περισσότερο από τους ίδιους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που φοβούνται μήπως πίσω από την αδιαλλαξία του μάνατζερ υπάρχει ο Ολυμπιακός, αφού την... "πάτησαν" με τον Τζανδάρη και φοβούνται μήπως επαναληφθεί η ιστορία.

Φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν μία ακόμα περίπτωση Τζανδάρη να τους στοιχειώνει...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ