2015-10-24 23:36:06
Φωτογραφία για Μέχρι και... νύφες τους υπόσχεται ο Ναβούτογλου
Έτσι και ο νυν Πρωθυπουργός της Τουρκίας Α.Νταβούτογλου υποσχέθηκε σαν άλλη «Βασιλειάδου», να βρει νύφες για τους ανύπαντρους Τούρκους μέσω ενός οργανισμού.!!

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Α.Νταβούτογλου υπογράμμισε την πρόθεσή του κόμματός του για την σύσταση οργανισμού, το αντικείμενου του οποίου θα είναι τα παντρολογήματα, προκειμένου να βοηθήσει τους πολίτες που επιθυμούν να παντρευτούν, κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης την Πέμπτη, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Οι παρατηρήσεις του Τούρκου πολιτικού προκάλεσαν πολλά και μεγάλα σχόλια στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δηλώσεις του έγιναν κατά την διάρκεια προεκλογικής ομιλίας στην νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα, όπου οι Τούρκοι της περιοχής του διαμαρτυρήθηκαν ότι η τουρκική κυβέρνηση, δεν κάνει τίποτα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι στην εξεύρεση συζύγου.


«Έχετε μια δουλειά, μισθό και τρόφιμα. Τι μένει; Μία σύζυγος. Εμείς [ AKP] θέλουμε οι άνθρωποι αυτού του τόπου να κάνουν οικογένειες και παιδιά. Όταν λέτε ότι χρειάζεστε μια σύζυγο που θα σέβεται στους γονείς σας, το ενοέιται. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε την κατάλληλο σύζυγο. Αν δεν μπορείται, θα σας βοηθήσουμε εμείς. … Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε μια δουλειά, σπίτι και μία σύζυγο », είπε ο Νταβούτογλου.

Τα σχόλιά του ήρθαν περίπου δύο εβδομάδες πριν την διεξαγωγή δεύτερων γενικών εκλογών της Τουρκίας μέσα σε πέντε μήνες. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα AKP, το οποίο είχε κυριαρχήσει στην τουρκική πολιτική σκηνή για 13 χρόνια και το οποίο έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του τον Ιούνιο, να μην μπορεί και  πάλι  να εξασφαλίσει αρκετούς ψήφους για να κυβερνήσει μετά τις εκλογές της 01 Νοεμβρίου 2015.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το αδιέξοδο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το αδιέξοδο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ