2015-10-25 00:04:28
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΒΟΣ : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Δημήτρης Κολοβός σε συνέντευξή του στη NOVA αναφέρθηκε στο... κλειδί της επιτυχίας του Ολυμπιακού, στον εαυτό του αλλά και την ομάδα συνολικά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων είπε:

Το μυστικό του Ολυμπιακού: Πιστεύω ότι δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά με τον προπονητή μας. Προσπαθούμε να βγάλουμε τα πράγματα που μας ζητάει στο γήπεδο. Και πιστεύω πως αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ από την αρχή της προετοιμασίας και ότι ανταμειβόμαστε στο γήπεδο απ' αυτά που βγάζουμε στην προπόνηση. Ότι αυτά βγαίνουν στο γήπεδο. Από την σκληρή δουλειά.

Τον ανταγωνισμό και τις πολλές επιλογές στο ρόστερ: Σίγουρα το να υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες σε κάθε θέση και εξίσου καλοί και μπορεί ο καθένας να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, σίγουρα σε βοηθάει στο να είσαι όσο το δυνατόν πιο καλός κάθε φορά. Σίγουρα για μένα είναι μεγάλος ανταγωνισμός αλλά δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να καταφέρω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα στην συνέχεια και ανά πάσα στιγμή. Η ομάδα πιστεύω πως είναι πολύ καλά τώρα και το ρόστερ πολύ μεγάλο. Και είναι πολύ ποιοτικό. Πιο ποιοτικό από πέρυσι.


Τις φιλοδοξίες του με Ολυμπιακό: Πρώτα απ' όλα θέλω να καθιερωθώ. Να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω σιγά σιγά την ομάδα. Το να παίξεις στον Ολυμπιακό είναι μεγάλο όνειρο για κάθε παίκτη. Και έτσι είναι και για μένα.

Τον Ατρόμητο και τις δυσκολίες του ματς: Ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα. Νομίζω ότι για 1η φορά έχασε φέτος στο γήπεδό του από την Ξάνθη μετά από 2 χρόνια. Δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά αλλά σίγουρα όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας οι παίκτες του θα θέλουν να δείξουν περισσότερα πράγματα. Πιστεύω πως είναι δύσκολο ματς αλλά εάν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει δεν θα συναντήσουμε δυσκολίες.

Τα θετικά αποτελέσματα και το πόσο έχουν τονώσει την ομάδα: Ναι εννοείται το να έχεις κάποιες συνεχόμενες νίκες σε βοηθούν. Πιστεύω πως πατάει πιο καλά στο γήπεδο. Έκανε δύο νίκες στην Ευρώπη και δύο μεγάλες νίκες. Την μία πίσω από την άλλη που μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ.

Το ρεκόρ του Μπούκοβι: Δεν νομίζω ότι κοιτάμε το ρεκόρ. Έχουμε εφτά στα εφτά και το μόνο που κοιτάμε είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Να κρατήσουμε το αήττητο όσο περισσότερο γίνεται. Τώρα είναι ένας δύσκολος αγώνας με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη. Πιστεύω να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει και θέλουμε για να κερδίσουμε πάλι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ