2015-10-25 01:10:17
Φωτογραφία για ΛΑΤΣΙ : ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ!
Ο Γιάννης Λάτσι είχε την ευκαιρία αλλά και την τύχη να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, στο μεγάλο διπλό των ερυθρόλευκων στο «Μάξιμιρ» επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο νεαρός μέσος τον οποίο εμπιστεύεται πολύ ο Μάρκο Σίλβα και τον παρακολουθεί στενά, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την εμπειρία που είχε και το πώς έζησε το παιχνίδι. Επίσης, μίλησε για το όνειρο που θα ήθελε να ζήσει στον Θρύλο, αλλά και το αυριανό ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων:

Φαντάζομαι ότι το βράδυ στο Ζάγκρεμπ δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ τον αγώνα με την Ντιναμό. Για πρώτη φορά βρέθηκε στην 18άδα σε αγώνα ChampionsLeague. Θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις σου από εκείνο το παιχνίδι.

«Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Πρώτη φορά για μένα φέτος με την πρώτη ομάδα. Αυτό δείχνει ότι ο προπονητής με παρακολουθεί σε κάθε αγώνα των Νέων που αγωνίζομαι, αλλά και όταν “ανεβαίνω” στην πρώτη ομάδα, στις προπονήσεις. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλέψω σκληρά, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον να με χρησιμοποιήσει έστω και σαν αλλαγή».


Πως έζησες τον αγώνα από τον πάγκο και πως ήταν οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του αγώνα;

«Ήταν κάτι το εντυπωσιακό! Γιατί όπως σας είπα ήταν η πρώτη φορά για μένα, είχα βέβαια λίγο άγχος, αλλά μέσα από τους συμπαίκτες και με αρκετά παιδιά μιλάω ελεύθερα και είμαι πολύ φίλος, με βοήθησαν να μην έχω τόσο πολύ άγχος και στο γκολ χάρηκα πάρα πολύ».

Το όνειρο που θα ήθελες να ζήσεις με τον Ολυμπιακό ποιο είναι;

«Όπως τώρα. Τώρα που η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά, θα ήθελα να ήμουνα και είμαι μέλος της ομάδας και θα ήθελα όμως να χρησιμοποιηθώ σαν παίκτης μέσα από την ομάδα, ώστε να το νιώσω ακόμα πιο καλά αυτό το συναίσθημα».

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις και για τη θέση που αγωνίζεσαι αυτή του αμυντικού μέσου. Αυτός ο ανταγωνισμός, αισθάνεσαι πως σε βελτιώνει; Σε κάνει καλύτερο;

«Πιστεύω ναι, γιατί από τους παίκτες που έχουμε μέσα στην ομάδα όπως ο Τσόρι, ο Καμπιάσο ακόμα και ο Φορτούνης και οι υπόλοιποι που είναι παιδιά με εμπειρίες, μπορούν να μάθουν σε κάποιον παίκτη μικρό από την ομάδα Νέων. Να του μάθει πράγματα και μέσα από τους συμπαίκτες του, συναγωνίζεσαι και άλλους μεγάλους αντιπάλους».

Τώρα την Κυριακή ο Ολυμπιακός παίζει ένα δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι, σε μία έδρα που αντιμετωπίζει προβλήματα ο Ολυμπιακός τα τελευταία τρία χρόνια. Ποια είναι η άποψή σου για τον αγώνα;

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά ο Ολυμπιακός φέτος έχει αποδείξει και εντός και εκτός έδρας, δεν φοβάται καμία ομάδα και τις κοιτάει όλες στα μάτια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ