2015-10-25 01:40:33
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ (ΚΑΙ) ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ... ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
Ο Ολυμπιακός θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του και στο γήπεδο του Περιστερίου, με τη διάθεση των εισιτηρίων να ξεκινά στις 9 το πρωί.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα έχουν τον 12ο παίκτη τους και στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κατά τα άλλα το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε γνωστό πως την Κυριακή η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει από τις 9.00 και τα σημεία διάθεσης θα είναι τα εξής:

- Τα εκδοτήρια της Θύρας 4.

- Το γραφείο διαχείρισης (Θύρα 2).

- Το εκδοτήριο της Θύρας 1 για τους μεμονωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Τονίστηκε για μια ακόμη φορά ότι σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται καθώς και ο αριθμός της ταυτότητάς του. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των φιλάθλων συνίσταται να προμηθευτούν έγκαιρα από το πρωί το ονομαστικό τους εισιτήριο για να αποφύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Επίσης ο Ατρόμητος στην ανακοίνωσή του ζητάει να προσέλθουν αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο για να μην δημιουργηθούν ουρές στις Θύρες εισόδου. Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ